WinterEvent

 

 

LAY'S WINTER EVENT 

Kerst is de perfecte tijd om te geven.

Lay’s en Duyvis voeren dit jaar een unieke activatie in samenwerking met de Voedselbanken: koop 3 Lay’s/Duyvis producten, upload je bon en voor elke bon doneren we €5 aan de Voedselbanken. Doe ook mee en help €70.000 over te maken aan de Voedselbanken in BE & NL. Samen maken we er een fantastische Kerst van, voor iedereen.

 

Stem en win!

De afgelopen maanden hebben jullie kunnen genieten van de heerlijke chips die we hebben gelanceerd in samenwerking met Pizza Hut™, KFC® en Subway®.

Nu is het aan jou en kun jij een verschil maken! Vanaf 1 september kun je namelijk stemmen op jouw favoriete smaak. De winnende smaak zal worden opgenomen binnen ons assortiment. De twee andere smaken zullen het schap helaas verlaten.

Stem dus snel op jouw favoriete smaak! Door te stemmen maak je ook nog eens kans op iconische Lay's®-prijzen. Dus waar wacht je nog op?

x

WIN EEN FEEST!

Win een feest twv €500* of één van de andere 500 feestelijke prijzen. Meedoen? Koop 1 Lay’s Multipack verpakking en upload je bon hier.

Op deze pagina vind je tevens de actievoorwaarden. Actie geldig van 1 augustus t/m 30 september. BE only, 16+

Lay's Iconic Restaurant Flavours

KOOP 1 ACTIEVERPAKKING VAN LAY'S ICONIC RESTAURANT FLAVOURS EN KRIJG EEN 2E MAALTIJD GRATIS*

Lay’s is een samenwerking aangegaan met de meest geliefde restaurantketens in de wereld om jou een onweerstaanbaar lekkere ervaring thuis te geven. Wij hebben de iconische gerechten van KFC®, Subway® en Pizza Hut™ omgetoverd in overheerlijke knapperige chips waar je spontaan van gaat watertanden!

 

Bovendien krijg je bij aankoop van één Lay’s Restaurant Flavours actieverpakking 150g een 2e maaltijd gratis* bij een van de drie partner restaurants naar keuze!

Eet smakelijk!

 

Deze actie loopt van 01/05/2021 tot en met 31/10/2021 (OP=OP).

*16+, enkel in NL en BE, bekijk hier de actievoorwaarden

Lay's x UCL

BELEEF VOETBAL SAMEN MET LAY'S EN WIN EEN GOODIE BOX!

Lay's en voetbal, dat is samen genieten! Maak kans op een box met Lay's goodies via jouw favoriete influencer om nog beter te supporteren!  

De actie loopt van 1 april 2021 tot 30 mei 2021. 18+. 

Lay's Iconic Restaurant Flavours

PROEF ALS EERSTE DE NIEUWE LAY'S ICONIC RESTAURANT FLAVOURS!

Wij van Lay's® kunnen met trots aankondigen we een samenwerking zijn aangegaan met KFC®, Pizza Hut™ en Subway® om ... Lay's Iconic Restaurant Flavours te lanceren! 

Wil jij als een van de eersten proeven? Waag je kans!

 

Deze Wedstrijd loopt van vrijdag 9 april 2021 12u00 tot en met woensdag 14 april 2021, 23u59.

 

Wil je meer over Lay's Iconic Restaurant Flavours te weten komen? Klik hier