Lay's Iconic Restaurant Flavours

KOOP 1 ACTIEVERPAKKING VAN LAY'S ICONIC RESTAURANT FLAVOURS EN KRIJG EEN 2E MAALTIJD GRATIS*

Lay’s is een samenwerking aangegaan met de meest geliefde restaurantketens in de wereld om jou een onweerstaanbaar lekkere ervaring thuis te geven. Wij hebben de iconische gerechten van KFC®, Subway® en Pizza Hut™ omgetoverd in overheerlijke knapperige chips waar je spontaan van gaat watertanden!

 

Bovendien krijg je bij aankoop van één Lay’s Restaurant Flavours actieverpakking 150g een 2e maaltijd gratis* bij een van de drie partner restaurants naar keuze!

Eet smakelijk!

 

Deze actie loopt van 01/05/2021 tot en met 31/10/2021 (OP=OP).

*16+, enkel in NL en BE, zie actievoorwaarden op lays.be/nl/actievoorwaarden-irf

Lay's x UCL

BELEEF VOETBAL SAMEN MET LAY'S EN WIN EEN GOODIE BOX!

Lay's en voetbal, dat is samen genieten! Maak kans op een box met Lay's goodies via jouw favoriete influencer om nog beter te supporteren!  

De actie loopt van 1 april 2021 tot 30 mei 2021. 18+. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Lay's Iconic Restaurant Flavours

PROEF ALS EERSTE DE NIEUWE LAY'S ICONIC RESTAURANT FLAVOURS!

Wij van Lay's® kunnen met trots aankondigen we een samenwerking zijn aangegaan met KFC®, Pizza Hut™ en Subway® om ... Lay's Iconic Restaurant Flavours te lanceren! 

Wil jij als een van de eersten proeven? Waag je kans!

 

Deze Wedstrijd loopt van vrijdag 9 april 2021 12u00 tot en met woensdag 14 april 2021, 23u59.

 

Wil je meer over Lay's Iconic Restaurant Flavours te weten komen? Klik hier

wefd

KRIJG EEN ONLINE FILMCODE CADEAU, EXCLUSIEF BIJ CARREFOUR

Wil jij een gratis online filmcode krijgen? Ga naar jouw Carrefour, koop minimum 15€ aan producten Lay’s, Pepsi, 7Up of Tostitos en ontvang een unieke code voor een online film.

Wat moet je doen?

1. Koop met je Carrefour Bonus Card minimum 15€ aan deelnemende producten (Lay’s min. 90g, 6-Pack Pepsi of 7Up of alle varianten Tostitos)
2. Zorg dat je e-mailadres gelinkt is aan je Carrefour Bonus Card
3. Na afloop van de activatie, ontvang je een unieke code per mail
4. Klaar! Surf naar universcine.be en geniet van een geweldige filmavond met Lay's en Pepsi!

Deze actie loopt van 1 oktober 2018 tot 28 oktober 2018 in de winkels van Carrefour.

Je ontvangen filmcode blijft geldig tot en met 15 februari 2019 . Alle deelnemers moeten woonachtig zijn in België en 16 jaar of ouder zijn.

lays

WIN EEN FAMILIEFUNCARD T.W.V €100,-

Wil jij met je familie of vrienden genieten van een dagje uit? Doe dan mee met deze actie! Van 1 maart 2018 tot en met 30 april 2018 maak je kans om een Familie Funcard t.w.v. €100,- te winnen! De Funcard kan je verzilveren voor een leuk familie uitstapje zoals tickets naar de dierentuin, een pretpark of een korting op een verblijf bij Centerparcs! Koop een zak Lay’s Snacks, ga naar www.lays.be/fun en deel jouw foto, video en/of motivatie die aantoont hoe jij jouw favoriete Lay’s Snack eet. Deelname aan deze Actie is voor iedereen die woonachtig is in België en minimaal 16 jaar oud is.

aer

WIN EEN DROOMREIS!

Wil jij kans maken op de reis van jouw dromen? Doe dan nu mee aan onze “Win een droomreis” actie en maak kans op een reischeque t.w.v. €5.000,-

Hoe doe je mee?
1. Koop een actieverpakking
2. Ga naar www.lays.be/zomeractie
3. Vul hier samen met je actiecode, de bestemming van jouw droomreis in en jouw motivatie om deze reis te maken.
4. Vul je voor-, achternaam en e-mail adres in en klik op inzenden.

Er wordt op 10 september contact opgenomen met de winnaars.

De actie loopt van 03.07.2017 – 31.08.2017, min. 18 jaar, woonachtig in België

qw

WIN JOUW SUMMER PARTY MET JE VRIENDEN!

a je binnenkort naar de Kinepolis en wil jij deze zomer je eigen Summer party winnen dankzij Lay’s? Waag je kans! Neem deel aan onze actie “Win a Summer Party”!

Hoe kan je deelnemen?

1. Neem een selfie met je Lay’s Sharing Bag (enkel beschikbaar bij Kinepolis)
2. Post jouw selfie op Instagram met #LaysBE voor 01/06/17!
3. De winnende selfie zal beoordeeld worden op basis van creativiteit.

Wees origineel en maak jouw zomer onvergetelijk met de Lay’s Summer Party

De actie loopt van 03.05.2017 – 01.06.2017, min. 16 jaar, woonachtig in België.

swef

UEFA CHAMPIONS LEAGUE & LAY’S

Lay’s Cheer For Your Favorite!

Wat is jouw favoriete Lay´s smaak?

Houd een van onze nieuwe Lay´s actieverpakkingen* voor de onderkant van je gezicht en maak een selfie. Upload je foto/video op onze website www.game-ready.com/cheers of deel deze via Facebook, Twitter of Instagram.

Onze jury beoordeelt alle inzendingen op basis van drie elementen:originaliteit, creativiteit en link met het merk Lay’s en de UEFA Champions League. Maak kans op een Europese city trip, Sony Playstation 4 + Pro Evolution Soccer Game of een adidas UEFA Champions League voetbal. Vergeet niet #LaysBE toe te voegen om ervoor te zorgen dat wij jouw inzending kunnen beoordelen.

Juich jij voor een van je oude favorieten of onze nieuwe Limited Edition Patatas Bravas? Een smaak geïnspireerd op het bekende gerecht uit Spanje, een van de bekendste voetbal naties in Europa.

Zie actievoorwaarden op www.game-ready.com/cheers

* Lay’s Naturel, Paprika, Bolognese, Barbecue Ham, Classic Burger, Heinz Tomato Ketchup, Pickels en de nieuwe Limited Edition Patatas Bravas.

e4

THE LAY'S CHALLENGE !

 

Groot of klein, binnen of buiten, elk feestje is geslaagd als je Lay’s chips hebt om te delen. En met de Lay’s Challenge testen we welke te gekke momenten je allemaal kunt creëeren met Lay’s chips!

Deze zomer heeft de eerste Lay’s Challenge plaatsgevonden: deLay’s Party Challenge.Gedurende 6 weken hebben Lay’s fans via Facebook meegedaan aan verschillende proeven om uiteindelijk in de finale terecht te komen. De finale vond plaats in Duinrell (Nederland) waar 2 finalisten streden om de hoofdprijs: de Lay’s Pool Party! Check hier de video

Voor meer info over de Lay’s Party Challenge check onze Facebook pagina.

De volgende Lay’s Challenge zal starten in november: stay tuned!

wqef

WIN EEN REIS NAAR DE ZON

Van Februari tot April kon je met Lay’s 9 weken lang iedere dag een reis naar de zon winnen ter waarde van 1000€. Een leuke prijs tijdens de koude wintermaanden!

swef

MAAK JE SMAAK

Maak je smaak 2011 Dat waren 245.828 inzendingen, 2 finalisten… en 1 winnaar!

Winnaar raad je smaak 2011: Bicky Crisp Uit de 245.828 inzendingen waren uiteindelijk twee smaken gedurende acht weken in de winkelpunten verkrijgbaar. Het werd een nek aan nek race tussen ‘Indian Curry Style’ en ‘Bicky Crisp’. Lay’s liefhebbers konden stemmen op hun favoriet. De winnaar van de Limited Edition 2012 zou maximaal 1 jaar in de winkel te vinden zijn....en dit werd BICKY CRISP.

Het is heel zeldzaam dat een Limited Edition permanent gelanceerd wordt maar Bicky Crisp deed het echter zo goed dat deze nu permanent deel uitmaakt van het Lay’s assortiment.

2013 Omdat de eerste Maak Je smaak actie zo een groot succes was besloten we de actie nog eens te herhalen onder de naam “The Battle” . Dit keer kwam er uit de 125.998 inzendingen een top 5. België kon dan stemmen op zijn favorieten. Uiteindelijk werden er 3 finalisten , ‘Honey glazed BBQ Ribs’, ‘Cocktail Andaluz’ en ‘New York Hotdog’, tijdelijk op de markt gezet.

Op 10 December 2013 werd ‘Lay’s Honey glazed BBQ Ribs’ verkozen tot grote winnaar en lag deze 1 jaar in de winkel.

qwe

ARE YOU DEEP RIDGED?

In de zomer van 2013 heeft Deep Ridged de belangrijkste badsteden in België bezocht. Op elke bezochte locatie kon je deelnemen aan workshops “freerunning”. Alleen voor durvers!

qwe

5 GRATIS HESJES VOOR JOUW CLUB!

 

15 streepjescodes = 5 gratis hesjes voor jouw club!

Eigenaar van een sportkantine? Op zoek naar nieuwe hesjes? Doe dan snel mee met de spaaractie van Lay’s!

Spaar 15 streepjescodes (zie achterkant van je Lay’s doos), stuur je volle spaarkaart op en ontvang 5 gratis voetbalhesjes voor jouw sportclub!

Actie geldig van 01/04/2016 tot en met 

wef

WIN TICKETS VOOR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Van 12 september 2015 tot en met 12 november 2015 maakte je ELKE DAG kans om 2 tickets (incl. reis en verblijf) te winnen voor een match van de UEFA Champions League.

LAY'S KUSTTRAM

Deze zomer rijdt er een Lay’s kusttram over onze belgische kustlijn. Heb jij hem al gespot? Je kan hem nog gaan bezichtigen of zelfs een ritje maken in de Lay’s tram tot en met september. Bekijk zeker het filmpje van de making of!

dsef

BUGLES & CHAVROUX

Tijdens de zomermaanden maakten onze Lay's Bugles fans kans op een apero pakket t.w.v. €70 door een foto van hun Bugles & Chavroux aperomoment te delen!