banner-be-nl-1600x700-may20

The ultimate food pairing guide lay's strong® x Jupiler®

Samen met de beste smaak experts hebben we chips gecreëerd die perfect samen gaan met bier.

Kijk in deze Ultimate Food Pairing Guide voor de ideale chips voor bij je bier en geniet van deze perfecte combinatie!

single_red_chilli

Lay's Strong® Chilli & Lime

Lay’s Strong® Chilli & Lime heeft een heerlijk frisse smaak van lime en citroen in combinatie met het pittige van cayenne- en zwarte pepers. Vervolgens verrijkt met komijn en koriander tot een ware smaaksensatie.

strong_lime

PERFECT MET: HOEGAARDEN WHITE®/ 0.0%

Tasting notes: gefermenteerd, troebel witbier hergist in de fles. Gebrouwen met gerst en tarwe en afgekruid met koriander en sinaasappelschillen. Fruitige aroma’s van banaan en peer, gecombineerd met pittige smaken van kruidnagel, vanille, gerookt spek en citrus.

Foodpairing: de kruidige aroma’s en specerijen van de Lay’s Strong® Chilli & Lime chips creëren een mooi contrast met het evenwichtige zoetzure, licht bittere smaakpallet van Hoegaarden White® die droge, aangename afdronk en verfrissende body heeft.

double_red_chilli

lay's strong® Hot Chicken Wings

Lay’s Strong® Hot Chicken Wings is bereid met zowel pittige paprika, cayennepeper, een twist citroenzuur als met een rooksmaak/BBQ, om jouw smaakpapillen tot het ultieme te prikkelen.

strong_hot_chicken_wings

PERFECT MET: JUPILER®/ 0.0%

Tasting notes: het heerlijk verfrissend, licht moutig, helder bittertje zorgt voor een samentrekkend droog einde.

Foodpairing: de pittige, gerookte smaak van Lay’s Strong® Hot Chicken Wings wordt geblust en in balans gebracht door de contrasterende en verfrissende smaak van het meest bekende pintje van België.

triple_red_chilli

LAY’S STRONG® JALAPEÑO & CHEESE

Lay’s Strong® Jalapeño & Cheese zorgt voor een maximale smaaksensatie met zijn extra pittige smaak van cayenne-, zwarte- en chilipeper. De kaassmaak in combinatie met komijn maakt deze variant uniek.

strong_jalapeno_cheese

PERFECT MET: CORONA®

Tasting notes: lichtzoet moutig, helder, gouden pils gecombineerd met fruitige en gistige aroma’s met een vleugje zuivere bitterheid.

Foodpairing: de pittige smaaksensatie van Lay’s Strong® Jalapeño & Cheese komt nog beter naar voren met de bitterheid van mout en het zoete van Corona®, wat deze combinatie zeer smaakvol maakt. Serveer met een partje limoen in de flessenhals voor een extra fris gevoel, om zo de pittige Lay’s Strong® Jalapeño & Cheese te blussen.

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.