Jouw favoriete Lay’s voor ieder moment

ae

BRING ON THE WEEKEND

Het is vrijdagavond! Ongetwijfeld het moment waar we met z’n allen het meest naar uitkijken! Geniet van de heerlijke Lay’s Oven Baked terwijl je bijpraat met vriendinnen. Eerder luilekker wezen op de zetel of met z’n allen een weekendje weg? Lay’s Poppables duikt mee met jou het weekend in!

wr3

BRING ON THE CELEBRATION

Yes, de zon schijnt! Tijd om die BBQ aan te steken en wat vrienden op te trommelen. Lay’s Barbecue Ham Flavour vormt de perfecte start voor jouw zomerse avond. Of beleef een ware smaaksensatie met Lay’s Sensations! Heb je een romantische picknick gepland? Zet alvast de goede toon met Lay’s Naturel of Lay’s Paprika Flavour.

sdf

BRING ON THE MATCH

Een spelletjesavond met vrienden gepland? Of een spannende voetbalgame met maten in het vooruitzicht? Lay’s Superchips staat jou bij in deze bloedstollende tijden. De ribbels laten jou extra genieten met de intense smaak en harde kraak!

erf

BRING ON THE CELEBRATION

Heb je een verjaardag, feest of apero gepland? Verras jouw vrienden met de knapperige Lay’s Bugles, perfect voor elke dip. Of tover een verrassend aperitief op tafel met Lay’s Oven Baked. Geniet zorgeloos van jouw avond met de vertrouwde smaak van Lay’s.