Details Image
Lay's SuperChips Portfolio
Details Image
Lay's SuperChips Portfolio
Body

Lay's SuperChips

Lay’s Superchips wordt Lay’s MAX! Heerlijk gebakken aardappel chips in authentieke smaken met extra ribbels zorgen voor een extra harde kraak.


Salt ‘N Pepper
De twee meest gebruikte ingrediënten uit iedere keuken worden aan onze chips toegevoegd om de eenvoudige en de voortreffelijke smaak te verkrijgen waar men nooit genoeg van krijgt!

Paprika
Door de SuperChips ribbels kan je extra genieten van de zoete en kruidige Paprika smaak, intense smaak en harde kraak; een echte smaakbeleving!

Naturel
SuperChips Naturel zijn heerlijke knapperig gebakken aardappels met een beetje zout voor de smaak en zorgen in combinatie met de SuperChips ribbels voor een harde kraak! Super Crunch, Super Taste!

Heinz Tomato Ketchup
Ketchup is door Nederlandse en Engelse zeelieden naar Europa gebracht. De eerste ketchup werd van veel verschillende ingrediënten gemaakt. Pas in de 19e eeuw werd in Amerika bedacht om ketchup van tomaten te maken, goede zet! Tegenwoordig is Heinz Tomato Ketchup over de hele wereld populair – of het nu in een fles zit of in één van onze zakken chips!

Pickles
De unieke en onovertroffen smaak van Pickles in ons gamma SuperChips is dubbel genieten!