Details Image
lkmlk
Details Image
lkmlk
Body

Lay's Chips

 

Simpelweg genieten, dat is waar de producten van Lay’s voor staan. Bereid met echte ingrediënten en verkrijgbaar in onweerstaanbaar lekkere smaken!

Naturel
Al meer dan 60 jaar een hit en nog steeds vertrouwd lekker! Heerlijke aardappels, knapperig gebakken met een beetje zout, een echte klassieker in zijn iconische rode zak.

Paprika
Nergens in de wereld houden mensen zoveel van Paprika chips als in België. Een beetje zoet en lekker gekruid, al jaren favoriet.

Heinz Tomato Ketchup
De smaak van de bekendste tomatenketchup ter wereld vind je ook terug in de verrukkelijke chips van Lay’s en samen zorgen ze voor een smeuïge smaakexplosie in je mond!

Pickles
De unieke en onovertroffen smaak van Pickles vind je ook terug in het smakenpalet van de Lay’s chips.

Barbecue Ham
De meeste stevige smaak van het stel, alsof ze zo van de BBQ komen: smokin’ good!

Classic Burger
Voor de echte liefhebbers van hamburgers introduceren we Lay’s Classic Burger. Laat je verrassen door de heerlijke combinatie van kruiden en specerijen!

Bolognese
Bijna iedereen houdt van een lekker pasta bolognese. Met deze variant kun je ook Italiaans genieten wanneer je een chipje eet.

Roasted Chicken
Haal de zomer in huis met de overheerlijke Lay’s Roasted Chicken chips! De chips zijn gekruid met de smaak van geroosterde kip & kruiden en zitten barstensvol smaak.